U bent hier: Home DIENSTEN

DIENSTEN

Imran Zorg biedt verschillende diensten aan op het gebied van verzorging en verpleging. Alle diensten van Imran Zorg kunnen ook gecombineerd worden. Bij ons krijgt u wat u nodig acht te hebben en denken wij met u mee. Op basis van de gekozen dienst krijgt u een zorgverlener toegewezen die voldoet aan alle eisen. Flexibiliteit is bij ons geen probleem en daarom laten we u kiezen op welke dagen en tijdstip u de zorg wilt krijgen. Imran Zorg is voor u de oplossing om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen waarbij u ondersteund wordt door professionele hulp.

Onze diensten bestaan uit zorgverlening en verpleging. Bij ons kunt terecht voor onderstaande zorg:

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging krijgt u van Imran Zorg ondersteuning bij dagelijkse activiteiten die u niet volledig meer kunt uitvoeren. Indien u deze activiteiten helemaal niet meer kunt uitvoeren dan kunt u ervoor kiezen om deze taken volledig te laten uitvoeren door een zorgverlener van Imran Zorg. Ook het stimuleren om deze activiteiten zelf te doen en het aanleren ervan behoren tot de functie persoonlijke verzorging.

Hierbij kunt u denken aan (ondersteuning bij) wassen (geheel of gedeeltelijk, in bed, douche of aan de wastafel, haren wassen), aan- en uitkleden, opstaan en naar bed gaan, opmaken van bed bij bedlegerige cliënt, hulp bij het aanbrengen of aantrekken van hulpmiddelen, prothesen, elastische kousen, hulp bij toiletgang en verwisselen van incontinentie materiaal, scheren, hand- en voetverzorging, hulp bij eten en drinken, hulp bij begeleiding van transfers en hulp bij houding in bed of op de stoel, hulp bij huidverzorging, voorkomen van smetten en verzorgen van smetplekken, voorkomen van decubitus en voorkomen van open huid en hulp en begeleiding bij  mond- en gebitsverzorging (waaronder prothese), scheren, hand- en voetverzorging en sieraden omdoen.

Verpleging

Bij verpleging ligt de focus op herstel of voorkoming van verergering van de aandoening of handicap. Deze zorg wordt meestal gegeven na een ziekenhuisopname of bij een acute ziekte of chronische ziekte. Voor het verkrijgen van verpleging is kan een verwijzing of aanvraag van een arts nodig zijn, maar deze is daarna niet verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Het is ook mogelijk om verpleging te krijgen zonder tussenkomst van een arts.

Bij verpleegkundige zorg gaat het om begeleiding bij ernstige ziekte en het verrichten van specifieke handelingen zoals pijnbestrijding, decubituspreventie of wondzorg. Daarnaast adviseren de verpleegkundigen over hulpmiddelen en bemiddelen met andere instanties over de zorgverlening.

Begeleiding

Het ontvangen van individuele begeleiding door Imran Zorg is afhankelijk van uw situatie.  Bij deze begeleiding bieden wij hulp bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van u dag. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij begeleiding van uw familie, vrienden of andere mantelzorgers en helpen wij hen leren om te gaan met de situatie.

Palliatieve zorg

Bij palliatieve zorg is uw wens ons zorg en is het meer dan stervensbegeleiding. Bij palliatieve zorg ligt de focus met name op de kwaliteit van de laatste levensfase, waarbij verzachting en verlichting essentieel van belang zijn.  Wij zetten alles in dat nodig is om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw ziekte en sterven. Hiervoor bieden wij 24 uur per dag ondersteuning aan u en uw naasten. Bij palliatieve zorg gaat het niet alleen om de lichamelijke klachten maar bieden onze zorgverleners de nodige aandacht aan de sociale en psychische en spirituele vragen die u of uw naasten hebben.

Terminale zorg

Bij terminale zorg draait het om een vertrouwde omgeving. Terminale zorg is nodig indien u of uw partner terminaal ziek is. Bij terminale ziekte kunt u behoefte hebben aan permanente zorg of ondersteuning. Wij bieden specialistische zorg aan zodat u of uw partner de nodige zorg in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven ontvangen en ook in de laatste levensfase. Veel mensen die terminaal ziek zijn hebben als wens om thuis te sterven. Uw wens is ons zorg en ook in uw laatste levensfase biedt Imran Zorg zorg aan huis. Tijdens de zorg ligt de focus met name op de kwaliteit van de laatste levensfase.

24-uurs zorg

Als u (ernstig) ziek wordt dan kunt u voor een keuze komen te staan. Kiest u voor opname in een verpleeghuis of gaat u gebruik maken van de mogelijkheden van thuiszorg. Indien u kiest voor 24-uurs zorg dan kunt u zelfs voorkomen dat u wordt opgenomen in een verpleeghuis. Bij 24-uurs zorg biedt Imran Zorg u de nodige zorg aan zodat u kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, uw huis. Met de 24-uurs zorg wordt u ontzorgt en krijgt u alle benodigde zorg. Imran Zorg is de oplossing om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen waarbij u ondersteund wordt door professionele hulp.

Nachtzorg

Soms is het als u een bepaalde ziekte heeft niet verstandig dat u voor een lange tijd alleen thuis bent. U kunt hierbij denken aan ouderen, als u de ziekte van Alzheimer heeft,  niet meer mobiel bent of als u aan het herstellen bent van een ziekte of operatie. De nachtzorg van Imran Zorg kan dan een oplossing voor u zijn. Bij nachtzorg kunt u kiezen tussen permanente zorg of tijdelijke zorg. Bij nachtzorg krijgt u een professionele zorgverlener van Imran Zorg toegewezen die de hele nacht bij u aanwezig is. Deze zorgverlener biedt de zorg aan die u nodig heeft gedurende de nacht denk hierbij aan hulp bij toiletgang en verwisselen van incontinentie materiaal, het in- en uit bed stappen en medicatie inname.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een aanvragen indienen neem dan contact met ons op. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren op uw e-mail.

In veel gevallen kunnen wij binnen 24 uur de zorg starten! U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterzijde.

Aanmelden

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Soort zorg (verplicht)

Hoe laat wilt u gebeld worden (verplicht)

Opmerkingen